Apollo sätter in extraflyg till Egypten

Apollo sätter in extraflyg till Egypten

Den 29:e september annonserade Apollo via My Newsdesk att de sätter in extraflyg till Egypten. Detta för att möta en ökad efterfrågan.

En resa till Egypten innebär i princip alltid en solsäker och varm semester. Efter att en del oroligheter har skett i Egypten på senare tid, märks nu en åter ökande efterfrågan på flygbiljetter till landet. I praktiken kommer det att handla om en extra avgång i veckan till turistorten Hurghada. Flygbolaget är Apollos egna Novair, och de extra avgångarna kommer att ta sin början den 27e oktober och fortsätta fram till nyår.

Jennie Boström, PR & Social Media Manager på Apollo, säger följande:

  • Reser man till Egypten kan man förvänta sig en solig och prisvärd semester. Det tar knappt 5 timmar att flyga, och man hittar både snorkling och dykning i absolut världsklass. Hotellen håller genomgående hög kvalité och ligger inte sällan direkt vid stranden, eller så har de stora vattenparker som gör semestern äventyrlig och rolig för barnfamiljer.

Något annat som gör resorna hit populära, är All Inclusive, vilket ett stort antal av hotellen erbjuder. All Inclusive gör såklart vistelsen extra bekväm, när mat och dryck och annat ingår.

Just nu erbjuds dessutom en introduktionsrabatt på 250 kronor per person, till alla som bokar en resa till Hurghada innan den sjätte oktober.

Prisexempel

Om en liten familj (två vuxna och ett barn), bokar en semester med avresa 8 december, med flyg och hotell 7 nätter på populära Arabia Azur Resort med All inclusive), samt ett tillägg för obligatoriskt visum kostar det 10 904 kronor. Då är rabatten om 250 kronor per person avdragen. Kom ihåg att rabatten endast gäller om resan bokas innan den sjätte oktober.

Apollos nya flygturer

  • En extra avgång i veckan
  • Avgångarna börjar den 27e oktober
  • Vid årsskiftet dras de extrainsatta avgångarna tillbaka
  • Körs av Apollos egna flygbolag, Novair

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *